Hos Haakaa finder du alt til den gode start. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogle spørgsmål. ♥
Søg
Søg

Hvorfor Haakaa?

Hvem har brug for en brystpumpe?

Når en mor ønsker at udmalke modermælk kan det være af flere forskellige årsager. Det kan fx være:

  • Ønsker at øge sin mælkeproduktion.
  • Barnet har dårlig sutteteknik, og kan ikke tømme brystet effektivt.
  • Ønsker at have et lager modermælk i fyseren til senere brug.
  • Kan ikke amme, men ønsker forsat at ernærer sin baby med egen mælk.

De tradionelle brystpumper vi kender i dag er manuelle håndpumper og elektriske pumper. Man kan udmalke på et bryst ad gangen eller dobbeltudmalke. Ved dobbetudmalke kan man øge sin produktion med op til 18%, og dermed er det tidsbesparende.

Kan alle bruge en traditionel brystpumpe?

Det enkle svar er nej! Rigtig mange kvinder som ammer oplever, at på trods af, at de fuldammer, ikke er i stand til at få særligt meget modermælk ud med en traditionel brystpumpe. Den proces som skal ske for at få nedløbsrefleksen i gang, er for mange mødre svær at få igang, hvis barnet ikke hjælper til ved at stimulere brystet. Derfor er Haakaa brystpumpen så genial!

Den smarteste lille brystpumpe

Haakaa er en effektiv, simpel og super brugervenlig brystpumpe. Haakaa pumpen er enkel i sin udformning, da brysttragt, pumpe og opsamler er i et stykke! Ingen smådele som skal samles før brug. Den er lavet i fødevaregodkendt silikone, så den er allergivenlig og egnet til modermælk. Man kan opbevare mælken direkte i pumpen med låg på, eller så kan det udpumpet mælk hældes over i sterile opbevaringsposer eller en sutteflaske. Pumpen er meget skånsom, da der ikke trækkes i brystvorten imens modermælken “pumpes”.

Hvordan fungerer Haakaa’en?

Man trykker pumpen sammen på midten, folder tragten tilbage og fører den hen til brystet og placer brystvortern i midten af tragten. Når brystvorten er placeret i midten af tragten, flipper man tragten op, og slipper trykket på pumpen. Herved dannes et vakuum, som holder pumpen på plads, uden at man behøver at holde den. Haakaa’en er mest effektiv, hvis man bruger pumpen, imens barnet sutter på det modsatte bryst. Ved hjælp af det konstante vakuum, fyldes Haakaa’en med modermælk.

Det betyder, at kvinder som oplever normalt kun at kunne pumpe dråber eller få ml ud med en traditionel bryspumpe, vil med Haakaa brystpumpen opleve at udmalke større mængde modermælk ud.

Haakaa’en kan også bruges som en tradionelle brystpumpe. Man kan have pumpen på og selv stimulere nedløbet i gang med massage og varme brystet.

Så simpelt er det!

Scroll to Top